DVA MILIJUNA NOĆENJA OSTVARENA NA LOŠINJU

Objavljeno 07.09.2011 - Turizam

Dana 07.09.2011. Turistička zajednica Grada Malog Lošinja zabilježiti će 2.000.000 noćenja. Nakon ostvarenih  1.905.230 noćenja za osam mjeseci, sa povećanjem od 8 % , dvomilijunto noćenje bilježimo 20 dana ranije u odnosu na 2010.<

Rezultat je to kvalitetnog destinacijskog menadžmenta, brojnih aktivnosti stanovnika Lošinja,  koji svojim radom, odgovornosti i kreativnosti doprinose kontinuiranom podizanju kvalitete usluge, edukaciji i zajedničkoj viziji arhipelaga – Otoka vitalnosti. Lošinj se ove godine predstavio gostima mnogim inovacijama u turizmu, novim turističkim paketima s naglaskom na zdravlju i održivom razvoju, te aromaterapijskim animacijskim programima u turističkim objektima.

 

Dvomilijunto noćenje obilježiti ćemo prigodnom malom svečanosti ispred Turističkog ureda u Malom Lošinju, 07.09.2011 godine u 10 sati, gdje ćemo uz animacijski program, ponuditi tortu sa okusima Lošinja – naranče, limuna, smokve, ružmarina, grožđa, planike, Kapetansku tortu , te liker od mirte i limuna.

 

U obilježavanju ovog rezultata pridružiti će nam se naši hotelijeri, kampovi, iznajmljivači, ugostitelji, trgovci, agencije,  koji će ukazati gostima posebnu pažnju i počastiti, svatko na svoj način.

Jadranka hoteli  će ponuditi za vrijeme svečane večere tortu sa brojkom 2.000.000, a ostali njihovi a la carte objekti za večeru će svakom gostu ponuditi krostatu s agrumima. Hotel Apoksiomen za sve svoje goste nudi degustaciju suhih smokava i domaći lošinjski liker.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u