fbpx

Hrvatska se otvara 01. lipnja i tada se sve vraća u normalu!

Objavljeno 09.04.2020 - GospodarstvoTurizam

Hrvatska se otvara 01. lipnja i tada se sve vraća u normalu!

Ukoliko su u pravu oni epidemiolozi koji tvrde da je ovo zadnji tjedan gdje koronavirus bilježi svoj uspon, tada je sasvim sigurno da će se 01.lipnja Hrvatska potpuno stabilizirati te da će se otvoriti granice za sve, a posebno za strane turiste.

Hrvatska će u ljeto 2020 možda biti TOP HIT destinacija za ljetni odmor, jer je imala relativno male probleme s koronavirusom zahvaljujući dobroj državnoj organizaciji, stožerima, Vladi RH, vojsci, policiji i prije svega zdravstvenim djelatnicima.

Sve veće tvornice u Hrvatskoj rade i otvaranjem ugostiteljskih i turističkih kapaciteta, Hrvatska će se u mjesec dana vratiti u normalu!

Vrlo je važno pripremati radnu snagu za turističku sezonu 2020 jer ako krene slobodna regulacija prometa, Hrvatska će biti TOP destinacija, a to znači da će u 2020. biti izvršen najveći pritisak gostiju na Hrvatsku ikad.

HTZ i Ministarstvo turizma su spremni za brze marketinške akcije, spremne su i mnoge privatne kompanije koje već imaju kontakte sa svojim gostima.
Njemačkoj, Austriji i Sloveniji Hrvatska je već sada prvi odabir, a oni čine preko 100 milijuna potencijalnih turista! Veliki konkurenti Hrvatske jesu Španjolska i Italija, no upravo te države imale su ogroman problem s koronavirusom. To je glavni razlog zašto navedene destinacije ovoga ljeta svakako neće biti popularne za goste srednje EUrope.

Hrvatska je auto destinacija za srednju EUropu, potpuno je politički i gospodarski stabilna, pa niti jednom gostu u Hrvatskoj neće nedostajati niti 2020. ništa.

HRVATSKA JE JEDINI LOGIČAN ODABIR!

Sve je spremno! Hoće li ovo biti najbolja turistička sezona Hrvatske ikad? Hoćemo li biti spremni?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama