fbpx

KONCERT ZA VALENTINOVO U „ZAJCU“

Objavljeno 13.02.2019 - Vijesti

KONCERT ZA VALENTINOVO U „ZAJCU“

Koncert za Valentinovo u Zajcu, u četvrtak 14. veljače s početkom u 19 i 30 sati, bit će bogati buket najprobranijih hitova talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena!
Nije rijetkost da je ljubav tema u kazalištu, ali ulaznice za ovaj koncert donose iznenađenja, romantiku i poseban doživljaj za što će se pobrinuti solisti riječke Opere Vanja Zelčić, Ivana Srbljan i Robert Kolar predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića!
Publika koncerta moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su „Caruso”, „Granada” i napolitanske pjesme „O sole mio”, „Core ‘ngrato”, „Funiculì, Funiculà”, „Torna a Surriento”.
Na programu koncerta naći će se i popularne operne arije iz Verdijeva „Rigoletta” „La donna è mobile”, iz Leharove operete Giuditta „Meine Lippen sie küssen so heiß”, zatim dueti iz iz Bizetove „Carmen”, Verdijeve „Traviate” i iz Mozartovog „Figarovog pira”.
Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni.
Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije, a zvijezde riječke Opere uz omiljene ljubavne stihove poznatih pjesama spremaju – show.
Koncert za zaljubljene, ali i za sve one koji su željni iznimnog koncertnog doživljaja!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama