fbpx

Kupnjom kalendara pomažemo djeci

Objavljeno 14.12.2014 - Vijesti

Kupnjom kalendara pomažemo djeci

Velika akcija kojom se od prikupljenih sredstava pomaže djeci s autizmom odjeknula je u Rijeci i šire velikim odazivom mnogih.
Za potrebe prikupljanja novaca napravljen je i lijepi kalendar kojim se predstavljaju dvanajstero studenata iz različitih krajeva svijeta, a koji žive u Rijeci.


Zabavni program koji je održan u River pabu u Rijeci bio je odličan, od modne revije do glazbe klape “Grobnik”, a posebno iznenađenje bio je  JAN ŠOKČEVIĆ – koji je imao dvije solo točke. Dečko svira na bubnjevima i učenik je centra za autizam. Ima 14. godina.


Posebnu modnu reviju organizirala je modna agencija “Glamour Tara”, vlasnice Tajane Zaro Mirković. Reviju je nosilo osam djevojaka iz Rijeke, a nosili su odjeću salon vjenčanica i večernjih haljina “Sposa”-a, odjeća dizajnerice Višnje Huljev Tudor, odjeća Janje Passeri, salon vjenčanica “Marie” i prekrasne oslikane majice Sandy Uran.

Zadnje kreacije su nosili kazališna glumica Sabina Salamon, MISS Hrvatske 2013 Lana Gržetić i maneken modne agencije “Glamus Tara” Dominik Milić.

Voditelj cijelovečernjeg programa je bio Caro Amit

Želite li se i vi uključiti u pomoć djeci s autizmom u Rijeci, kupnjom klendara ili donacijom do 15. siječnja kontaktirajte:

UDRUGA … I DJECI S LJUBAVLJU RIJEKA
kontakt: 091 526 04 34
E-mail:idjecisljubavlju@gmail.com
www.djecisljubavlju@gmail.com

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama