VIDEO : Koliko nas poznaju drugi i kako se pripremaju za turističku sezonu 2011 u Europi?

Objavljeno 24.07.2011 - KIGO TV

VIDEO : Koliko nas poznaju drugi i kako se pripremaju za turističku sezonu 2011 u Europi?

KIGO.hr je posjetio Brisel, Bratislavu, Las Palmas, Barcelonu i Pariz, te napravio priču o tome kako se priprema taj dio Europe u usporedbi s Malim Lošinjem i Marinom Frapa u Rogoznici. Pitali smo i neke građane Europe koliko znaju o Hrva

U suradnji s Turističkom zajednicom Mali Lošinj i KOMPAS.hr – om, KIGO.hr  se uputio na 14. dnevno istraživanje nekih europskih središta kako bi uvidio kako se priprema turistička Europa u susret sezoni 2011.

Istraživanje je proteklo vrlo zanimljivo. Europa kao veliki turistički potencijal se priprema jako dobro za turističku sezonu 2011, no Hrvatska baš ništa ne zaostaje za destinacijama koje smo posjetili.

Posebno nas je iznenadila TZ Bratislava sa svojom vrhunskom organizacijom, a sama Bratislava je prekrasan grad sa svojim fantastično uređenim starim gradom i jednim divnim srednjeeuropskim mentalitetom.

Las Palmas, je nešto sasvim odvojeno od Europe. Ljudi su topli, veseli, puni plesa. Tamo su ljetne temperature i usred zime, zračne lule su pune , kao i broj turista koji posjećuje ovo otočje.

Posebno treba istaknuti TZ Mali Lošinj koji se pripremio za sezonu 2011 uz bok s najboljima u uropi, te s toga redovito pobiru razne međunarodne nagrade. Mali Lošinj je bio i ostao TOP hrvatska destinacija i TOP hrvatski turistički menagment.

 U dokumentarnom filmu koji slijedi, biti će zanimljivosti i iz Barcelone, Pariza, Brisala, a ako vas zanima  turizam i što misle stranci o Hrvatskoj, svakako pogledajte ovaj film.

VIDEO:

Ususret turističkoj Europi 2011 from Leo Pavela on Vimeo.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama