Zašto žene vole štikle?

Objavljeno 31.05.2012 - Zanimljivosti

Zašto žene vole štikle?

Nitko nezna kada su žene prvi put počele nositi obuću koja je iznimno teška za hodanje, i koja kod suprotnog spola izaziva posebnu pozornost i požudu

Jedno tumačenje kaže da su žene uvijek željele biti u povijesti dominantnije od muškaraca, pa su svoju nadmoć nastojale pokazati nošenjem visokih postola. Polako su takve postole postojale sve elegantnije i dizajnerski ljepše, pa je ova visoka postola počela lijepo oblikovati ženinu nogu. To je posebno došlo do izražaja kada su se počele nositi minice.

Od tada do danas visoka peta, štikla, visoke postole, postale su sastavni dio seksi ženske odjeće.

Većina žena se osjeća jako dobro u štiklama, neovisno o tome bile joj one ugodne ili ne. Naime, u ženskoj je prirodi da se svidi drugima, pa ono malo nestabilnosti na štiklama, lako se prebrodi ako se zna da noga tako izgleda bolje i više seksi. Zanimljivo je da žene pretrpe i bol i žulj i sve će pretrpiti, samo da noga u štikli izgleda dobro. Ovakav fenomen oko nošenja obuće ne postoji u muškom svijetu.

Žene jako vole štikle, i neke imaju preko dvadesetak pari štikli u svojim ormarima. Štikle su i česte teme ženinih kavica, a stvar je prestiža kupiti potpisanu štiklu ( štiklu razvikanih proizvođača)

Može se slobodno kazati, da ono što je muškarcima automobil, to je ženama štikla.

Pokloniti ženi štiklu koja joj savršeno odgovara, znači dobiti ženinu emociju u cijelosti.

Mogu li danas uopće žene bez štikle? Odgovor je naravno NE!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u