Piknik na Riječkim šetnicama – 6km do Piknika na Riječkim šetnicama

Objavljeno 26.09.2012 - Vijesti

Piknik na Riječkim šetnicama – 6km do Piknika na Riječkim šetnicama

Kampanja Rijeka u kretanju, Grada Rijeka i Plive, nastavlja sa zanimljivim i aktivnim događanjima, a sve u cilju podizanja i jačanja svijesti građana o važnosti kretanja za zdravlje pojedinca

Ne treba zaboraviti da nam je svima potrebno 30 minuta dnevno kretanja, kako bi ostali u zdravoj formi.

 

Tako će već ovu subotu, 29. rujna 2012. godine građani imati prilike uputiti se sve zanimljivijim Riječkim šetnicama, i kretati se od Plumbuma (zadnja stanica autobusne linije br. 1 na Pećinama) pa sve do Astronomskog centra Rijeka šetnicom dugom 6 kilometara. Šetnja pod stručnim vodstvom počinje u 10h, kada će se svi šetači-izletnici okupiti i krenuti do cilja na kojem ih očekuje ukusan piknik, za koji su se pobrinuli Catering AS i Podravka. Također, na cilju se sprema i jedno iznenađenje, a o čemu se radi saznati će oni koji se upute na Piknik.

 

Riječke šetnice osmišljene su radi rekreacije i zdravijeg načina života, a Grad Rijeka na čelu s  Odjelom gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem i Odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb, omogućuju građanima Rijeke kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Sve staze započinju i završavaju na autobusnim postajama gradskog ili prigradskog prijevoza čime je osiguran brz i lak prolaz. Tako se i ovaj put predlaže svim šetačima da umjesto auta, koriste autobusni prijevoz.

Riječke šetnice svakim danom imaju više zaljubljenika, kojima doprinose zanimljive i organizirane šetačke ture, a šetnja je zaista namijenjena svim ciljnim skupinama, od 7-77. Vrijeme je da zajedno otkrijemo šetnice, hodajući i čuvajući ih.

Facebook fan page – https://www.facebook.com/rijekaukretanju

Facebook event- https://www.facebook.com/events/246510545471767/

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u