KIGO emisija prva TV ekipa koja je zavirila s druge strane raja gdje se jede Rajski Burek – VIDEO

Objavljeno 17.11.2012 - KIGO TV

KIGO emisija prva TV ekipa koja je zavirila s druge strane raja gdje se jede Rajski Burek – VIDEO

Može li u raju biti veselo, i kako su se Romeo i Julija dogovorili oko vjenčanja u raju možete samo zamisliti, ali i pogledati u emisiji KIGO.

U ovoj emisiji KIGO možete vidjeti mnoge zanimljivosti i to želite li se educirati, zaposliti i jednostavno zabaviti.

Napravili smo priču o prekrasnom mostu koji je svojim postojanjem promijenio živote stotine tisuća ljudi. Radi se o Krčkome mostu koji već 30 godina odolijeva jakoj buri, suncu i velikim težinama ispod kamiona, autobusa, automobila i pješaka.

Želite li sebi naći posao u sve traženijem zanimanju ronilac, znajte da od sada u Bakru postoji četveromjesečni tečaj za obuku ronioca i on se upisuje u radnu knjižicu. Više o samoj edukaciji i cijeni ovoga tečaja pogledajte u emisiji KIGO.

Kada smo već kod pomorskog  Bakra, ne možemo a da ne spomenemo vrijedne profesore srednje škole Bakar koji već četvrtu godinu za redom organiziraju dan u kojem se govori o Moru, podmorju i gdje se mnoga djeca upoznaju s jelima našega lijepoga Jadranskoga mora. Upravo zahvaljujući ovim profesorima, mnoga su djeca prvi put probala plavu ribu te školjke, vrsno pripremljene na pravi mornarski način. Koliko Hrvati uopće jedu ribu i kako izgleda obilježavanje Plavog dana,  pogledajte u  našoj emisiji KIGO.

 VIDEO:

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama