4 DRUŽENJA S RIBIČIMA – press najava 2021

Objavljeno 20.07.2021 - Zanimljivosti

4 DRUŽENJA S RIBIČIMA – press najava 2021

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji sa lokalnim športskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje poziva sve ljubitelje prirode na druženje sljedeća 4 vikenda – 24.07. Kamanje, 31.07. Žakanje, 07.08. Lasinja i 15.08.2021. Draganić.
Promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe, koje će pripremati članovi ribolovnih društava, uz popratni program i goste.
Prvo druženje zakazujemo u subotu 24. srpnja od 16:00 sati na plaži Petrinski kut kod Kamanja. Prekrasno kupalište i omiljeno ljetno izletište postat će mjesto predstavljanja ŠRD Ozalj i njihovih kulinarskih u popodnevnim satima Posjetiteljima će biti predstavljena ponuda lokalnih OPG-ova i vinogradara.

Vikend poslije, u subotu 31.srpnja u Žakanju, točnije kupalištu u Jurovu, novo je druženje sa ribičima ŠRD Ozalj i Lovačkim društvom Žakanje.

Nakon toga vidimo se 07.kolovoza na kupalištu u Lasinji, u društvu sa članovima ŠRK Lasinja i njihovim gostima.

Ribičke vikende zaključujemo u prostorima ŠRD Draganić, gdje se već tradicionalno 15.kolovoza okupljaju ribiči iz cijelog kraja.

Autor: Toni Šarić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u