Scorsesejev i DiCaprijev

Objavljeno 24.02.2010 - Kultura

Scorsesejev i DiCaprijev

Film se trebao početi prikazivati u američkim kinima početkom listopada, spominjala se kandidatura za Oscara, no kako Paramount Pictures zbog recesije nija imao dovoljno milijuna dolara za pravo predstavljanje filma, datum premijere pomaknut je za v

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio izazvali su histeriju u sjevernoameričkim kinima proteklog vikenda s novim zajedničkim uratkom “Otok Shutter”, drugim filmom koji je zauzeo prvo mjesto gledanosti a na kojem su zajedno radili.

Film je smješten u 1954. godinu. Policajac Teddy Daniels (DiCaprio) istražuje nestanak osuđenog ubojice koji je pobjegao iz umobolnice, a za kojeg se sumnja da se skriva na zabačenom otoku Shutter.

Radi se četvrtom filmu u zadnjih devet godina koji je Leonardo DiCaprio snimio s Martinom Scorsesejem. Film se trebao početi prikazivati u američkim kinima početkom listopada, spominjala se kandidatura za Oscara, no kako Paramount Pictures zbog recesije nija imao dovoljno milijuna dolara za pravo predstavljanje filma, datum premijere pomaknut je za veljaču.

U filmu, upravo prikazanom izvan konkurencije na 60. Berlinaleu, glume i Mark Ruffalo, Ben Kingsley te Ledgerova udovica Michelle Williams.
Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 11. ožujka.

Hina

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u