Gradić Gary slavi Jacksonov rođendan

Objavljeno 26.08.2010 - Zanimljivosti

Gary, rodni grad Michaela Jacksona, planira organizirati rođendansku proslavu u čast pokojnoga kralja popa. Proslava će se održati 28. kolovoza ispred njegova doma, dan uoči glazbenikova 52. rođendana

Godinu nakon Jacksonove smrti, želimo odati počast i prisjetiti se toga svjetski poznatoga glazbenika, ali ujedno i velike i darežljive osobe, među ostalim je izjavio tamošnji gradonačelnik Rudy Clay.

Ceremonija proslave uključivat će i rezanje torte uz nazočnost pokojnikova oca Joea Jacksona. Bit će izveden i grupni ples Thriller.

Uz spomenutu proslavu u gradu u Indiani održat će se i četverodnevna manifestacija MJFanvention koja počinje 26. kolovoza. Središnji događaj bit će subotnji počasni koncert na kojemu će nastupiti Tonyjem nagrađena Melba Moore, gitaristica Jennifer Batten te imitator Edward Moss.

Obitelj Jackson napustila je Gary 1969. nakon što je grupa Jackson Five postala uspješna. The Jackson Family Foundation u tome gradu planira izgradnju muzeja i umjetničkog centra u čast legendarnoga glazbenika.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u