Adventiranje kod kazališta

Objavljeno 22.11.2021 - Zabava

Adventiranje kod kazališta

Rijeka se pridružuje brojnim europskim metropolama koje svoje advente organiziraju u neposrednoj blizini kazališta. Ove godine svi ljubitelji gastro delicija doći će na svoje jer će se u Verdijevoj ulici, odnosno u neposrednoj blizini prekrasnog parka ispred kazališta smjestiti Adventiranje. Kazališni park koji je osvojio nagradu “Plavi cvijet” za najljepši park u Hrvatskoj već sada je omiljeno mjesto mnogih Riječana, a obzirom da će ove godine biti u novoj funkciji za vjerovati je da će osvojiti srca i svih ljubitelja adventskog doživljaja i božićne čarolije.

Ova jedinstvena adventska priča osim toplog ugođaja smještenog na prekrasnoj lokaciji, nudi i poseban adventski program na dnevnoj i večernjoj bazi. Ono što definitivno treba istaknuti jest da će se Adventiranje kod Kazališta izdvojiti svojom gastro ponudom koja će biti predvođena renomiranim hrvatskim chefovima.

Riječ je o osam adventskih kućica raznovrsne ponude. Za fine specijalitete na Adventiranju pobrinut će se respektabilna gastro ponuda koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Na Adventiranju će se predstaviti Akademija za kobasice by Mate Janković, chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč – čije će delicije osvojiti i najzahtjevnija nepca pod brendom Nebo, ponudu hrane proširit će i zadarski Picnic Mingle & Fun, koji su riječku publiku oduševili kada su ovog ljeta gostovali na Food Truck Festivalu, a tu su i renomirani brendovi Fiorello, Three Monkeys i Rakhia Bar, a za slatke zalogaje tu je Di Mare.

Božićna priča na novoj lokaciji započinje 26. studenog i trajati će do 2. siječnja iduće godine. Najšarenije i najveselije, a mnogima i najljepše doba u godini sve je bliže, a svi ga s nestrpljenjem iščekujemo.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u