Aleksandar Stanković dokrajčio Milanovića

Objavljeno 18.01.2016 - Vijesti

Aleksandar Stanković dokrajčio Milanovića

Velike reakcije diljem Hrvatske na jučerašnju emisiju “Nedjeljom u 2”. Aleksandar Stanković se konačno probudio i odradio odličnu emisiju u kojoj je nakon gotovo pet godina gostovao premijer u odlasku, Zoran Milanović.

Milanović se izmotavao, nije odgovarao na pitanja, pokušavao je Stankoviću objasniti što bi ga trebao pitati da to bude važno za emisiju i bio je naravno arogantan kao i uvijek.

Milanović još nije shvatio da je izgubio, nego se izmoava da su izgubili svi. Milanović tvrdi da novi mandatar nema nikakav kredibilitet i da sve to neće završiti dobro jer navodno Orešković nema snaga da se odupre HDZu i MOSTu.

U emisiji Nedjeljom u 2  Stanković je jasno ukazao gledateljima da je Milanović pokušao prevarama i lažnim spletkarenjima ostati na vlasti, jer je Milanović potpisao tripartitnu vlast s HDZom i MOSTom, pa je kasnije kazao da nije to mislio ozbiljno, pa onda da je htio dvojnu vlast samo s MOSTom, ali im je radio iza leđa i pokušao ih “rasturiti”.

Milanović je bio neuvjerljiv i oko skandala s tajnim slikanjem njega, Kotromanovića i Prgometa kao i sa svojim pokušajima da objasni gledateljima kako je ostavio uređeniju državu i gospodarski uspješniju.

Stanković je jednostavnim pitanjima i inzistiranjima na jasnom odgovoru na postavljena pitanja ukazao Milanoviću da je izgubio od najnepopularnijeg političara u državi, te da je i Jadranka Kosor imala bolje gospodarske rezultate od Milanovića.

Nedjeljom u 2 ukazala je Hrvatima da smo doista imali slučajnog premijera četiri godine i da je Hrvatska u navedenom vremenu izgubila na napretku, a nazadovala u komunikaciji i toleranciji.

Svi analitičari vrlo su jasni, Milanović je bio loš i nikoga ne čudi što je izgubio izbore. Isto ga vjerojatno očekuje i na izborima u SDPu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama