Arija i Marko pobjednici 9. sezone showa Zvijezde pjevaju!

Objavljeno 22.11.2020 - Zabava

Arija i Marko pobjednici 9. sezone showa Zvijezde pjevaju!

U uzbudljivoj finalnoj večeri, u kojoj je presudno bilo glasovanje gledatelja, skromniji Arija i Marko ponijeli su titulu pobjednika 9. sezone popularnog showa Zvijezde pjevaju!

Arija i Marko podsjetili su nas na dance hit Disco Inferno za čiju su izvedbu u 6. emisiji osvojili prve četiri desetke ovosezonskoga izdanja showa.

Danijela je istaknula kako je evidentno da je Arija svo ovo vrijeme intenzivno radila jer je tako suvereno vladala pozornicom, izvedbom i koreografijom te se doimala izuzetno profesionalnom. Tolji je interpretacija para bila fantastična.

Uslijedila je rock balada Budi moja voda s kojom su se Arija i Marko predstavili u 3. emisiji.

– Voda će za izvedbu ove pjesme uzvratiti kristalićima. Emocionalno i uzvišeno, rekao je Pađen.
Remi je naglasila kako je finalni pjevački boj prava borba titana te da Arija ima neobjašnjivu magiju osobito vidljivu u ovoj pjesmi.

U dijelu showa u kojemu se pjevala pjesma koja simbolizira cijelosezonsko iskustvo para, Arija i Marko izveli su Feeling Good.

– Dovoljno je reći da je u Arijinu imenu skrivena melodija, izjavio je Jurica, dok je Remi ustvrdila kako je ovo finale svih finala te da bolje od ovoga ne može! Arija se pronašla u ovome žanru i jednostavno procvjetala, bili su neki od komentara zvjezdane četvorke.

Šarić i Lara za prvu izvedbu odabrali su pop uspješnicu Human, za koju su u 3. emisiji dobili najbolje ocjene žirija. Ovaj par cijelo je vrijeme dominirao scenom i praktički, pubilka je osjećala veliku samouvjerenst ali i samodopadnost koju kasnije nije nagradila.

Za sve svoje nastupe, finalisti su od žirija dobili same desetke.

Posljednji puta vidjeli smo i šest parova nefinalista. Naime, natjecateljskom dijelu zadnje emisije prethodio je zajednički nastup u kojemu su Josipa i Sandi, Kristina i Vlado, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina te Dora i Bojan izveli medley pjesama koje su pripremali, ali nisu stigli predstaviti.

Svoj aktualni singl Puna memorija, koji je odmah oduševio publiku glazbenih društvenih mreža, u show programu izvela je Vanna!

Zbog epidemioloških mjera, u studiju nije bilo publike, ali ona je putem svojih laptopa ipak sudjelovala, uživala i pljeskala.

Domaćini najraspjevanijega glazbeno-natjecateljskog showa bili su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Tihomir Žarn, a urednica Uršula Tolj.

Nakon ove emisije može se kazati da su Marko i Arija s pravom postali pobjednici i da im je kretanje na pozornici kao i ponašanje bilo decentno i pristojno što je rezultiralo i simpatičnošću, skromnošću i na kraju pobjedom!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama