fbpx

Arome Lošinja u mirisnim potpisima i prirodnoj kozmetici hotela

Objavljeno 19.03.2013 - Turizam

Arome Lošinja u mirisnim potpisima i prirodnoj kozmetici hotela

Grad i Turistička zajednica grada Malog Lošinja, u suradnji s aromaterapeutkinjom Anamarijom Pažin Morović i grupacijom Lošinj Hotels&Villas, aktivno promoviraju miomirise više od 1200 vrsta ljekovitog i aromatičnog lošinjskog bilja koje blagotvorno djeluje na kvalitetu života modernog čovjeka.

Od ove sezone, gosti hotela Aurora, Vespera, Punta i Bellevue, uživat će u posebno osmišljenim mirisima koji će osvježavati hotelski prostor, kao i u pratećoj prirodnoj kozmetici, za potpuni doživljaj Lošinja – otoka vitalnosti.

Više od 1200 vrsta ljekovitog i aromatičnog bilja lošinjskog arhipelaga, inspiriralo je wellness tretmane koji brzo i učinkovito pomažu kod stresa, vraćaju energiju i pružaju potpuni doživljaj miomirisnog otoka.

Gradonačelnik grada Malog Lošinja i predsjednik Turističke zajednice Gari Cappelli naglasio je kako „destinacijski menadžment koji kontinuirano provodimo godinama na području grada pokazuje svoje rezultate“ te istaknuo kako je ideja o mirisnom potpisivanju hotela nastala kroz rast i razvoj projekta Aromaterapija u modernom životu i turizmu.

Uz spomenute velike ugostiteljske objekte, sve više raste broj manjih koji iskazuju želju i interes za korištenjem eteričnih ulja u svojem prostoru.

Tijekom mjeseca travnja održat će se radionica aromaterapije za privatne iznajmljivače na kojoj će polaznici imati priliku naučiti primjenjivati aromaterapiju u svojim objektima u marketinške svrhe.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama