Babiću propao meč s bivšim prvakom

Objavljeno 10.10.2021 - Sport

Babiću propao meč s bivšim prvakom

Hrvatski boksač Alen Babić (8-0-0) trebao se 30. listopada u londonskoj O2 Areni protiv Australca Lucasa “Big Daddy” Brownea (29-3-0), ali, izgleda da, prema njegovim riječima, do tog meča neće doći.
– Gledajte, ne zna se sad hoće li biti taj protivnik. Neka su druga saznanja došla pa se sad preispituje njegovo mjesto u tom meču. To vam je mala ekskluziva, najvjerojatnije tražimo drugog protivnika, rekao je Babić za Hrvatski boksački savez.

Browne je bivši svjetski prvak po WBA-u, u ožujku 2016. godine svladao je Ruslana Chagaeva za titulu. Kasnije mu je ona oduzeta jer je pao na doping testu.

– Nisam zadovoljan time, imam 15 dana do meča, a nemam protivnika. To je stvarno teška situacija, ali to je dio profesionalnog boksa. Ja sam na to bio spreman. Nije me nešto previše iznenadilo, ali izgleda da neće biti Lucas Browne preko puta, zaključio je Babić.

Iskusni 42-godišnji boksač drži 69. mjesto na Boxrec ljestvici, a u jednoj fazi karijere okušao se i u MMA-u. Browne je posljednju borbu imao 21. travnja i izgubio od Paula Gallena u prvoj rundi tehničkim nokautom.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u