Barakude okupljeni izašli iz bazena da bi damama uputili čestitku za Dan žena

Objavljeno 08.03.2023 - Sport

Barakude okupljeni izašli iz bazena da bi damama uputili čestitku za Dan žena

Nakon što su izronili iz bazena vaterpolski reprezentativci svim su ženama čestitali njihov dan.

U trenutačno vrlo užarenoj atmosferi na zagrebačkim bazenima Mladost, gdje danas počinje World Aquatics Svjetski kup u vaterpolu, Barakude održavaju naporne treninge kako bi čim spremnije dočekale 5 svjetskih reprezentacija koje će kao i oni, u narednih tjedan dana pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.
Unatoč potpunoj koncentraciji na prvu utakmicu turnira koja ih očekuje danas u 19 sati, obratili su se svim damama te im zahvalili na potpori.

– Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi mart. Želimo vam da svakog dana budete zadovoljne i sretne. Velik pozdrav od vaših Barakuda! – čestitku je u ime cijele reprezentacije uputio kapetan Ivan Krapić.
Prije današnje utakmice protiv SAD-a, najsretnije dame koje se požure te ispred bazena potraže svoju ulaznicu za bodrenje Barakuda tijekom turnira, imat će priliku i uživo upoznati neke od reprezentativaca, dok će onim najsretnijima biti uručene i ruže.

Ima li išta bolje nego večer završiti u takvom društvu te u prekrasnom ambijentu bazena uz Savu gromoglasnim navijanjem i potporom pozdraviti aktualne europske prvake.

Ulaznice putem sustava ulaznice.hr nestaju velikom brzinom, fan zona oko bazena već se polako puni, atmosfera se nabrijava…
Vidimo se na bazenu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama