Bernardić izbačen iz SDP-a

Objavljeno 07.10.2021 - Vijesti

Bernardić izbačen iz SDP-a

Predsjedništvo stranke na čelu sa šefom Peđom Grbinom odlučilo je iz SDP-a izbaciti Davora Bernardića, Franka i Davorka Vidovića, Renatu Sabljar Dračevac, Romanu Nikolić, Vesnu Nađ i Katicu Glamuzinu.

Jutarnji piše da je Grbin na dnevni rad stavio prijedlog za raspravu da se iz SDP-a ne izbaci svih 14 članova koji su se suprotstavili odluci Glavnog odbora, nego navodno samo njih sedmero, a da se drugi neposlušnici kazne blažom kaznom.

Sinoć je na sjednici Predsjedništva stranke odlučeno da se iz SDP-a izbacuje sedmero članova: bivši predsjednik Davor Bernardić, zatim Franko i Davorko Vidović, Vesna Nađ, Renata Sabljar Dračevac, Romana Nikolić i Katica Glamuzina. Ostalih sedmero pobunjenika dobilo je opomenu.

Odluka je donesena većinom glasova Predsjedništva, protiv je bilo troje članova. Među njima i saborski zastupnik Domagoj Hajduković, koji je poslije objavio da napušta stranku.

Davor Bernardić samo je jednom rečenicom komentirao izbacivanje: ” Oprosti im, Bože, ne znaju što rade”.

Ovim činom Peđa Grbin zadao je zadnji udarac neposluhu u SDPu i sada je sve otvoreno stvaranju pretpostavke stvaranja stabilnog SDPa uz taktove plesanja kako to dirigira sam Peđa Grbin!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama