Besplatno COVID testiranje za ulaz na Rock The Operu

Objavljeno 19.01.2022 - Zabava

Besplatno COVID testiranje za ulaz na Rock The Operu

Glazbeni spektakl Rock The Opera, koji je već oduševio cijeli svijet, nastupit će po prvi puta u splitskoj Spaladium areni 5. veljače i u Zadru, 6. veljače u dvorani Krešimir Ćosić, dok će zagrebačka publika imat priliku 7. veljače u Lisinskom uživati u reprizi koncerta koji je održan koncem prošle godine, no nije bilo dovoljno ulaznica za sve zainteresirane,

“Rock The Opera” stekla je popularnost jer vas na dva sata vraća u slavne dane rock muzike ali ovaj put u fascinantnom aranžmanu, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Friedemannea Riehlea. Na koncertu će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky te specijelni gost Dino Jelusić.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim svijetskim klasičnim rock hitovima Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe.

Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema važećim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama