Bezvezna drama oko grba Hrvatske!

Objavljeno 29.06.2021 - Sport

Bezvezna drama oko grba Hrvatske!

Nakon četiri utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu primijećen je detalj da su Vatreni na dresovima nosili “pogrešan” hrvatski grb.
Zamislite, na grbu je bilo prvo bijelo polje, kao što je to i na povijesnom hrvatskom grbu na crkvi Sv. Marka u Zagrebu. Da glupost bude još veća, hrvatskim navijačima se odmah ispričao Zlatko Dalić jer je bijelo crveni grb problem, ali kad su naši nogometaši nosili crno sivi grb na svojoj majci, isprika nije bilo! Crno sivi grb nije nikada bio dio povijesti Hrvatske pa je potpuno nejasno koga taj dres predstavlja…..

I Hrvatski nogometni savez se ispričao javnosti i i hrvatskim navijačima zbog ove pogreške.

– Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena. Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima. Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta, poručili su iz HNS-a.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama