fbpx

Blagdanska čarolija ponovo se vraća u grad

Objavljeno 25.11.2022 - Zabava

Blagdanska čarolija ponovo se vraća u grad

Božićna čarolija samo što nije počela, a dijeli nas samo jedan dan od magičnog otvorenja ovogodišnjeg izdanja Rijeka Adventa. Program na Trgu Ivana Koblera počinje u 17:00 sati, kada riječki nadbiskup monsinjor Mate Uzinić pali prvu Adventsku svijeću na velikom vijencu. Svi posjetitelji moći će uživati u predivnim notama The Mystic Rose ansambla i zbora Schola Cantorum, a da to bude što veselije i zabavnije pobrinut će se voditelj Josip Krmpotić.

Nakon zagrijavanja na Trgu Ivana Koblera blagdanska topla atmosfera seli se na Korzo, gdje nas u 17:30 očekuje nastup Prvih riječkih mažoretkinja i vrlo atraktivnih performera na štulama Close act iz Nizozemske. Štulaši će zabavljati posjetitelje svojim zavidnim sposobnostima sve do 18:00 sati kada će glavnom gradskom šetnicom zasvijetliti blagdanska rasvjeta i uvesti nas u najljepši dio godine i osvijetliti tradicionalni blagdanski sajam pun ideja i poklona za nadolazeće blagdane.

Adventska priča nastavit će se na brojnim gradskim lokacijama, pa tako obavezno navratite na Ri Gastro Advent, na Trgu Riječke rezolucije i na Trgu 128. brigade HV, gdje vas očekuju najfinije gastro delicije, ukusne svakom nepcu. Prošećite do HNK Ivana pl. Zajca gdje vas očekuje drugo izdanje manifestacije Adventiranje kod Kazališta i svečano paljenje još bogatije svjetlosne dekoracije.

Sve do 8. siječnja zabava Vas očekuje na brojnim gradskim lokacijama uz bogati program i izvrsnu gastro ponudu.

I još puno toga, a sve detalje i raspored programa manifestacije Rijeka Advent možete pronaći na mrežnoj stranici www.RijekaAdvent.com.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama