Cijeli mjesec jeftiniji turistički aranžmani

Objavljeno 02.10.2021 - IzdvojenoTurizam

Cijeli mjesec jeftiniji turistički aranžmani

Hrvatska i u posezoni ostvaruje odlične turističke rezultate. S milijun 900 tisuća gostiju i više od 12 milijuna noćenja u rujnu, dosegnuli smo 94 posto prometa iz rekordne 2019. Počeo je i Mjesec hrvatskog turizma, promidžbena akcija Ministarstva turizma i HTZ-a. Goste u posezoni mame zanimljivom ponudom i sniženim cijenama.

Odmarati se u luksuznom hotelu, putovati i otkrivati čari lijepe naše uz znatno povoljnije cijene i to cijeli listopad, moguće je zbog nove promidžbene akcije. Oko sto turističkih tvrtki već je prijavilo zanimljive ponude.

Ove je godine, kaže Martina Srnec iz Hrvatske turističke zajednice minimalan popust od 35 posto. Tako umjesto ze 180 kuna ljepotu Plitvičkih jezera možete doživjeti za samo 100 kuna koliko stoji snižena ulaznica. Povoljnije možete uživati i u blagodatima ljekovite vode naših toplica.

– Jedan od naših ciljeva uključivanja u akciju je popularizacija zdravstvenog i kontinentalnog turizma Mi smo u okviru welness i ugostiteljskih usluga odobrili popust od 35 posto, naglašava Melita Boroš iz Daruvarskih toplica.

Povoljnije su cijene i u Sinju. Pored Muzeja Sinjske alke otvoren je i Muzej cetinske krajine. Nadamo se da će se priključiti ovoj vrijednoj akciji upravo pored ulaznica koje će biti po povoljnijoj cijeni, najavljuje Monika Vrgoč, direktorica Turističke zajednice Sinja.

U Hrvatskoj se još odmara oko 180 tisuća turista pa mnogi hotelijeri, prijevoznici i turističke agencije nisu stigli osmisliti ponudu odmora, putovanja i izleta po sniženim cijenama.

– Vidim da je malo još aranžmana postavljeno. Apeliram na sve one koji nisu čuli da je akcija počela da se angažiraju i uključe jer im to može biti dodatni prihod kroz 10 mjesec. A bilo bi lijepo i našim domaćim gostima ponuditi aranžame po popularnim cijenama, poručuje Tomislav Fain, predsjednik Udruge putničkih agencija.

‘Tjedan odmora vrijedan’ lani je trajao kraće, a ponudio je 400 turističkih sadržaja. Može se očekivati da bi u ovom Mjesecu turizma ponuda moglo biti barem toliko, ako ne i više.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u