Cijena Mrtvaške 81 plus 150 milijuna kuna! PRESKUPO???

Objavljeno 23.06.2022 - Vijesti

Cijena Mrtvaške 81 plus 150 milijuna kuna! PRESKUPO???

Projekt izgradnje luka Mrtvaška nije samo sporna zbog loše komunikacije s lokalnim stanovništvom s otoka Ilovika, već i zbog preskupe cijene koja je nastala u zadnjih par godina.

Inicijalna cijena luke Mrtvaška bila je 24 milijuna kuna i maksimalno 80 milijuna kuna za prilazne ceste, a danas se cijena popela na vrtoglavih 81 milijun kuna za luku i 150 milijuna kuna za prilaznu cestu.

Da naručitelji radova nisu bili dovoljno neprofesionalni pa su potpuno pogrešno podigli rivu na 2 metra visine ne uzimajući u obzir potrebe brodica s Ilovika koje tamo pristaju svaki dan, javnost ne bi nikada saznala za prenapuhane cijene navedenog projekta koji trebaju platiti EU građani i građani Hrvatske!

Sporni projekt je prošao nekoliko revidiranja, no svako je bilo sve skuplje i skuplje. Bivši gradonačelnik Cappelli i sadašnja gradonačelnica Kučić tvrde da ne znaju što se dogodilo i kako to da je projekt toliko poskupio?

Iz redakcije KIGO.hr smo nazvali tvrtku RIJEKA PROJEKT d.o.o kako bi nam objasnio tijek promjena projekta, no isti se nisu javljali na telefone koji su navedeni na internetu, da budemo jasniji niti jedan od brojeva telefona koji se nalaze na internetu više nisu u funkciji što je više nego dovoljno za alarm kod građana!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama