fbpx

DanceStar Croatia u Zagrebu

Objavljeno 28.03.2015 - Zabava

DanceStar Croatia u Zagrebu

Samo najbolji plesači iz Hrvatske imat će priliku pridružiti se više od 6000 plesača iz cijelog svijeta na velikoj završnici plesne senzacije DanceStar 2015. Glumica Bojana Gregorić, voditeljica Tina Katanić te glazbenici Jacques Houdek i Marko Tolja pozivaju na najveći regionalni plesni spektakl.

Pozivamo sve ljubitelje plesa da se pridruže DanceStar Croatia ove subote, 28. i 29. ožujak u zagrebačkom Hypo centru. Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia u Zagrebu svim će zaljubljenicima u ples ponuditi i bogati edukacijski sadržaj pa nas tako očekuju seminari i radionice koje će voditi priznati svjetski koreografi i instruktori plesa.

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet. Samo najbolji plesači imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču, a prijave i kvalifikacijski turniri već su se održali u brojnim zemljama na čak tri kontinenta. Mladi plesni entuzijasti iz Južne Amerike, Afrike i Europe već su osigurali svoje mjesto u Poreču, a najbolji hrvatski plesači traže svoju priliku ove subote i nedjelje, 28. i 29. ožujka u zagrebačkom Hypo centru.

Poznata lica u službi šlesa

Da je ples obilježio i njezin život, potvrdila nam je glumica Bojana Gregorić: Ja sam kroz ples odrastala i stekla sam neka neraskidiva prijateljstva. Ples nas čini veselijima i zdravijima i ovo je idealna prilika da se i sami uvjerite koliko je ples predivan. Vidimo se u Poreču! Atraktivna voditeljica Tina Katanić prošle se godine imala priliku pridružiti DanceStar finalu u Poreču: Prošle sam godine imala priliku i čast biti dijelom DanceStara. Bilo je puno mladih talenata, puno ljudi iz cijelog svijeta i bilo je gušt gledati kako svako na svoj način komunicira svojim jezikom kroz ples. Osobno plešem salsu već neko vrijeme i moram reći da ples oplemenjuje dušu, a pogotovo kad imate priliku vidjeti ovakve talente.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama