“Dear Mr. Sinatra” by Marko Tolja na 31.Kastafskom kulturnom letu

Objavljeno 05.07.2022 - TurizamZabava

“Dear Mr. Sinatra” by Marko Tolja na 31.Kastafskom kulturnom letu

“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko Tolja izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika na Trgu Crekvina u Kastvu u četvrtak 7.srpnja.

Marko Tolja, jedan je od najboljih hrvatskih vokala i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Zbog te njegove ljubavi prema swingu, ali, prvenstveno, zbog njegovih iznimnih vokalnih kvaliteta, mnogi ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom.

Taj ga je laskavi nadimak nadahnuo da u čast legendarnog glazbenika osmisli poseban koncertni program. “Dear Mr. Sinatra” glazbeni je doživljaj kroz koji Tolja, kroz puna dva sata muziciranja, evocira zlatno doba hollywoodskog glamura i ostavlja publiku bez daha.

“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika. Uz Ivana Popeskića, Henrya Radanovića, Branimira Gazdika, Ivana Pešuta, Antonia Gečeka, Olivera Ereša i Marina Ferketina, pretvorit će koncert na Trgu Crekvina u Kastvu u četvrtak 7. srpnja u večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

GDJE KUPITI ULAZNICE?
U festivalskom uredu na Trgu Matka Laginje 5 u Kastvu
od ponedjeljka do petka u razdoblju od 11 – 14 sati,
putem portala www.mojekarte.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:

KD Kostrena/ Žuknica 1b/ Kostrena
New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji
Istra sport d.o.o. / Marsovo polje 8 / Pula
Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka
Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV. kat / Trg Ivana Koblera 1 / Rijeka
Dallas Records Rijeka / Splitska 2a / Rijeka

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama