fbpx

Dinamo organizira fan zonu za navijače bez ulaznica

Objavljeno 07.11.2018 - IzdvojenoSport

Dinamo organizira fan zonu za navijače bez ulaznica

Zagrebački Dinamo u suradnji s partnerima organizira veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu Europske lige protiv Spartaka u četvrtak 8. studenog, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica.

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 17:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak s početkom u 21 sat, objavio je Dinamo na službenim stranicama.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Uz to, Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

GNK Dinamo ovim putem poziva sve navijače da na stadion Maksimir u četvrtak, 8. studenog dođu što ranije!

Utakmica Dinamo – Spartak počinje u 21:00 sat, a ulazi maksimirskog stadiona na tribinama istok i zapad bit će otvoreni od 19:00 sati. Kako bi navijači izbjegli gužvu pozivamo sve da dođu što je ranije moguće.

Dinamo poziva navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice Dinamo – Spartak na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska!

Na ovaj način svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici!

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

VELIKA FAN ZONA KOD BACAČA DISKA

Po prvi put Dinamo u suradnji s partnerima organiziraju veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica!

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 17:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak s početkom u 21 sat.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Preporučamo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

POGODNOST ZA NAVIJAČE

Dinamo i Taxi Cammeo pripremili su posebnu pogodnost za navijače povodom povijesne utakmice!

Sve vožnje taxi Cammeom koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 20%. Popust vrijedi u četvrtak, 8.11., od 17h do 21h!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama