Dinamo protiv Salzburga

Objavljeno 11.10.2022 - IzdvojenoSport

Dinamo protiv Salzburga

Pred nogometašima Dinama veoma je važan susret u Ligi prvaka. Cilj Modrima je prezimiti u Europi, a eventualnim neuspjehom sutra protiv Salzburga u četvrtom kolu ti izgledi bili bi značajno smanjeni.

– Navijači Dinama se nadaju da će Modri biti mnogo hrabriji nego u prvom ogledu ovih protivnika. Salzburg je kvalitetna momčad, ali Dinamo ne treba biti u podređenom položaju protiv Austrijanaca kao što je bio u velikom dijelu utakmice prošle srijede.

Mnogi priželjkuju ofenzivniji Dinamo s četvoricom u posljednjoj liniji i s igračem više u veznom redu, no prema informacijama koje imamo Dinamo će sutra vjerojatno zaigrati u istom sustavu kao i u prve tri utakmice – 3-5-2, odnosno 5-3-2 kada se brani.

Stefan Ristovski je spreman i trebao bi biti u prvih 11 umjesto Kévina Théophile-Catherinea. Kao iznenađenje za Austrijance, spominje se nastup Darija Špikića, krilnog igrača, od prve minute.

Salzburg je u vikendu iza nas slavio protiv Altacha 3:2, a trener je odmarao gotovo cijelu momčad.

Dinamo će i ovog puta imati sjajnu podršku tribina, stadion je rasprodan, utakmicu će pratiti 23 tisuće navijača. Smanjen je kapacitet Maksimira jer istočna tribina nije u funkciji.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama