Dinamo u Europi

Objavljeno 08.04.2021 - IzdvojenoSport

Dinamo u Europi

Dinamo od 21 sat na Maksimiru igra prvu utakmicu četvrtfinala Europa lige protiv španjolskog Villarreala.

Iz Dinama najavljuju pobjedu, ali susret dočekuju u velikim problemima jer neće igrati Mario Gavranović, a upitan je i nastup najboljeg igrača Brune Petkovića.

“Čeka nas četvrtfinale Europa lige, mi uživamo u ovom dostignuću i sjajnoj atmosferi, tako dočekujemo Villarreal. Njima svaki respekt, u dobroj su formi, pružaju odlične igre, opet će nam na suprotnoj strani biti odlična momčad koja će testirati naše sposobnosti, vidjet ćemo koliko možemo protiv takvog suparnika”, rekao je Dinamov trener Damir Krznar te se osvrnuo na situaciju s ozljedama napadača.

“Teško da će Gavranović konkurirati, a Petković je odradio dva treninga. Nije on još stopostotan i s liječnikom ćemo odlučiti hoće li igrati s nekom blokadom ili neće. Ako će igrati, to će biti petnaest ili dvadeset minuta, no o tome ćemo odlučiti na dan utakmice.”

Dinamo i Villarreal na Maksimiru su igrali prije 11 godina i tada je hrvatski prvak slavio 2:0 golovima Sammira i Ante Rukavine. Od igrača koji su tad nastupili u Dinamovoj momčadi je ostao još samo kapetan Arijan Ademi.

Na kladionicama su gosti favoriti. Koeficijent na pobjedu Dinama je oko 4.30, a na trijumf Španjolaca oko 2.00.

Utakmica počinje u 21 sat i prenosit će je Arena Sport na prvom kanalu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama