Dinamo zaradio 178, potrošio 164 milijuna kuna

Objavljeno 20.02.2013 - Sport

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u 2012. godini zaradio je 178 milijuna kuna, a potrošio 164 milijuna kuna, što je dobit od 14 milijuna kuna, objavio je izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić na večerašnjoj Skupštini GNK Dinamo održanoj u press dvorani Maksimirske 128.

Treba naglasiti da u ove brojke ne ulaze transferi Domagoja Vide u kijevski Dynamo i Matea Kovačića u milanski Inter jer su oni odrađeni 2013. godine.

Mamić je naglasio da je prošla godina rezultatski bila jedna od najuspješnijih u povijesti kluba. Osvojili smo dvostruku krunu i ponovo igrali u Ligi prvaka, rekao je Mamić na skupštini na kojoj su prisustvovala 53 od 76 skupštinara.

Iizvršni predsjednik Modrih u svom izlaganju naglasio je da “Dinamo hrani hrvatski nogomet i u reprezentaciji Hrvatske je 14 igrača poniklih u Dinamu,” te kako od “Dinamovog plasmana u Ligu prvaka svaki hrvatski klub dobije pola milijuna kuna, a od sljedeće godine i po milijun kuna.” Najavio je i da će Dinamo do proljeća imati novi semafor kakav je na San Siru.

Nikad Dinamo nije bio toliko gažen, ali neće nas srušiti. Vlast čini sve da nas uguši. Neće srušiti tri naše svetinje – obitelj, vjeru i Dinamo, poručio je Mamić.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u