Druga znanstvena konferenciju „Ekonomski susreti“

Objavljeno 24.11.2022 - IzdvojenoVijesti

Druga znanstvena konferenciju „Ekonomski susreti“

Drugu znanstvena konferencija Ekonomski susreti u organizaciji Znanstvenog društva ekonomista i suorganizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, biti održana 25. i 26. studenog 2022. godine u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.
Svečano otvaranje Konferencije započet će u petak, 25. studenog u 11.30 uvodnim riječima i pozdravnim govorima nakon čega slijedi Uvodno izlaganje izv. prof. dr. sc. Marka Primorca, ministra financija .
U Panel diskusiji u spomen prof. dr. sc. Ante Baje – Financije županija, gradova i općina sudjelovat će prof. dr.sc. Saša Drezgić, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Domagoj Karačić s Ekonomskog fakulteta u Osijeku te doc. dr. sc. Meri Šuman Tolić s Odjela za ekonomiju, Sveučilišta u Dubrovniku.
Drugi dio konferencije posvećen je predstavljanu i analizi aktualnih istraživanja iz područja mikro i makroekonomije. Fokus je na predstavljanju istraživanja koja imaju ili bi mogla imati visoki odjek u široj znanstvenoj i stručnoj zajednici te istraživanja čiji su rezultati primjenjivi u hrvatskoj ekonomskoj politici.
Drugi dan Konferencije, u subotu, 26 studenog u 10 sati bit će održan spomen na prof. Ivu Bićanića: Što bi danas rekao Ive Bićanić – dr.sc., koji će voditi Milan Deskar Škrbić iz Hrvatske narodne Banke

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama