Dvojca kandidata za gradonačelnika Rijeke (SDP i HDZ) se tukla!?

Objavljeno 06.04.2013 - Vijesti

Dvojca kandidata za gradonačelnika Rijeke (SDP i HDZ) se tukla!?

Kakva neviđena sramota, današnji gradonačelnik Vojko Oberskel udrio je šamar HDZovom kandidatu za gradonačelnika Rijeke, i još se s time hvalio pred medijima?
Kaže on “učinio bi to i slijedeći puta” i još je dodao,  “moja petokraka dobro funkcionira” misleći na njegovu ruku kojom je ošamario Hrvoja Burića, današnjeg kandidata HDZa za gradonačelnika Rijeke.
Kakvo je to ponašanje, smiju li obojca kandidata biti više kandidati za gradonačelnika Rijeke, grada koji nikada nije imao ovakve obrasce nasilničkih ponašanja kakve ukazuju i Burić i Obersnel.
Burić je svakako pretjerao sa slikanjem, posebno ako mu se dalo do znanja da to ne čini, no Obersnel je prevršio svaku mjeru i trebao bi dati ostavki na sve funkcije, jer je dopustio da bude isprovociran i da udari čovjeka u lice što je apsolutno nedopustivo.

Cijela ova vijest bila je objavljena kao šala na prvoga travnja 2011. godine. No, pitaju se danas građani Rijeke, što je tu šala, i kako to da su baš svi akteri pristali na upravo takvu šalu? Kako to da su se bez problema dali nagovoriti i IDSovci i SDPovci i HDZovci na takvu šalu i to zajedničkim smislom za glumu?

Što nam još sve glume naši političari i jeli njima svaki dan 01. travnja?

Ovakvoj vrsnog glumi ne bi odoljeli niti pojedini glumci nekih hrvatskih sapunica. Riječki političari su doista – najbolji hrvatski GLUMCI!

Hoće li građani Rijeke shvatiti da je došlo vrijeme za promjene glumaca u riječkoj politici, saznati ćemo 19.05.2013. godine, na lokalnim izborima.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u