EKO ETNO TOUR sajam u Zagrebu

Objavljeno 16.04.2013 - Turizam

EKO ETNO TOUR sajam u Zagrebu

U cilju proširenja turističke ponude grada Zagreba te niza zanimljivih događanja u gradu, Sajam EKO ETNO Hrvatska, koji se razvijao više od deset godina, održava se u Zagrebu od 24. do 28. travnja 2013. godine u Boćarskom domu, s novim proširenim sadržajem i nazivom EKO ETNO TOUR, međunarodni sajam turizma, tradicije, eno-gastronomije, proizvoda, usluga i autohtonih događanja ruralnih područja.

Na međunarodnom sajmu EKO ETNO TOUR primarno će se predstaviti autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske i ostalih zemalja te turistička ponuda ruralnog turizma.

Na sajmu će biti organizirano niz degustacija, prezentacije regionalnih i nacionalnih kuhinja, a bit će omogućena i promotivna prodaja i kupnja proizvoda.

Ovogodišnji sajam prati bogat program stručnih i popratnih događanja kao što su stručni skupovi, seminari, savjetovanja, prezentacije, tematske radionice te stručna ocjenjivanja ruralne turisticke ponude.

Za vrijeme sajma organizirana je i turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW što će omogućiti zainteresiranim stranim turističkim agencijama da ostvare kontakt i neposredno pregovaraju s potencijalnim dobavljačima – domaćim turističkim agencijama, hotelijerima, turističkim zajednicama, turističkim udrugama i drugima.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama