Eterična ulja naranče, sibirske jele i cimeta za savršeno zimsko opuštanje

Objavljeno 18.01.2023 - Zabava

Eterična ulja naranče, sibirske jele i cimeta za savršeno zimsko opuštanje

Čudesna kombinacija revitalizirajućih eteričnih ulja i blagotvornih pokreta terapeuta – u SPAeVITA centru Terma Tuhelj u suradnji s Aromarom osmislili su fantastične masaže za hladne dane

Terme Tuhelj, 18. siječnja 2023. – Masaže podižu raspoloženje i imunitet, smanjuju bolove i pomažu kod brojnih zdravstvenih problema, a posebno su učinkovite u kombinaciji s eteričnim uljima. Toga su itekako svjesni u SPAeVITA centru Terma Tuhelj u kojem su u suradnji s Aromarom i njihovim blendovima 100 posto prirodnih eteričnih ulja, osmislili posebne WINTER masaže, pravu poslasticu za sve ljubitelje wellnessa.

Spoj eteričnih ulja naranča, samonikle sibirske jele i cimeta dobitna su kombinacija s toliko mnogo benefita za wellbeing i zdravlje! Ova čarobna mješavina idealna je za zimsko vrijeme i donosi uravnoteženost tijela i uma, kvalitetnu prokrvljenost i probuđen limfni sustav koji čisti tijelo od nakupljenih toksina.

Kombinacija eteričnih ulja i moćnih pokreta

Eterično ulje naranče, između ostalog, podržava dobro raspoloženje, opušta i doprinosi smanjenju stresa i napetosti, smanjuje simptome kroničnog umora i podržava lipolizu, odnosno sagorijevanje zaliha masnog tkiva.

Eterično ulje samonikle sibirske jele olakšava tegobe dišnog sustava, djeluje protuupalno na grlo i bronhe, ublažava bolove u mišićima i zglobovima te smanjuje osjećaj tjeskobe i simptome stresa, dok eterično ulje cimeta djeluje stimulirajuće, zagrijava, stvara ugodnu atmosferu te ublažava osjećaj fizičke i psihičke iscrpljenosti.

Posvetite se sebi

Uronite u svijet obojen ljepotom prirode i mirisom aromatičnih ulja. SPAeVITA centar nudi intiman ambijent ispunjen suptilnim mirisima, opuštajućom glazbom i pomno osmišljenim wellness ritualima.

Osjetite dodir prirode na svojoj koži i harmonične pokrete ruku terapeuta. Prepustite se čaroliji trenutka kreiranog kako bi vam udahnuo novu snagu koja će vas probuditi iz začaranog kruga svakodnevnih obveza i stresa.

Autor: Elizabeta Penić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama