Glas Adventa na Gradini čuje se sve do Dohe!

Objavljeno 27.11.2022 - Zanimljivosti

Glas Adventa na Gradini čuje se sve do Dohe!

Hrvatska nogometna reprezentacija započela se svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru neodlučenim susretom protiv Maroka. Uoči druge utakmice izbornik Zlatko Dalić zahvalio je Riječanima na podršci te uputio pozdrav Trsatu što nije slučajnost obzirom da je upravo na Trsatskoj gradini najavljeno jedno od najposebnijih gledanja utakmice u Hrvatskoj – navijači će utakmicu, u okruženju crvenom bojom osvijetljene Gradine, moći gledati na velikoj kamenoj kuli.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u video poruci poručio je: “Dragi naši Riječani, hvala vam za veliku podršku. Hvala vam što ste uvijek uz hrvatsku reprezentaciju i navijajte i dalje. Mi ćemo učiniti sve da vas napravimo veselima. Pozdrav Trsatu iz Dohe!”

Gledanje utakmice protiv Kanade uvertira je u spektakularno paljenje lampica raskošnog Adventa na Gradini za koji se pročulo sve do Dohe! Paljenje je najavljeno u 19.00 h.
”Zahvaljujemo izborniku Daliću na poslanoj poruci koja nam mnogo znači, a našoj reprezentaciji želimo puno uspjeha u ovoj važnoj utakmici” – izjavio je Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama