Goran Ivanišević pozitivan na COVID-19

Objavljeno 26.06.2020 - IzdvojenoSportVijesti

Goran Ivanišević pozitivan na COVID-19

Goran Ivanišević objavio je da je pozitivan na koronavirus. Nakon Grigora Dimitrova, Borne Ćorića i Novaka Đokovića, još jedno veliko tenisko ime našlo se na popisu zaraženih koronavirusom na Adria Touru, na kojem je jedan zaraženi tenisač zarazio mnoge ostale.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak.”, napisao je na Instagramu.

Podsjetimo, zaraza koronavirusom proširila se nakon humanitarnog teniskog turnira u sklopu Adria Toura, koji je organizirao Novak Đoković. Prvi tenisač svijeta i sam je zaražen, a među pozitivnim igračima prvi je bio Bugarin Grigor Dimitrov nakon čije je objave prekinuto finale turnira u Zadru.

Uslijedila su testiranja igrača, a pozitivan nalaz imao je i hrvatski tenisač Borna Ćorić te Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, kao i trener Grigora Dimitrova Christian Groh, a pozitivan nalaz imao je i srpski tenisač Viktor Troicki koji je nastupio na Adria Touru u Beogradu.

Ivanišević je u svojstvu Đokovićevog trenera, ali i kao suorganizator zadarskog turnira imao dosta kontakata u Zadru. Odmah se testirao, kao i ostali sudionici, no prvi testovi pokazali su negativan rezulatat.

Nakon pojave koronavirusa na Adria Touru uslijedile su brojne negativne reakcije na račun organizatora, a najveća meta kritika bio je upravo Novak Đoković.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u