fbpx

Gorsku Hrvatsku već noćas očekuje snijeg

Objavljeno 06.02.2017 - Vijesti

Gorsku Hrvatsku već noćas očekuje snijeg

Vrijeme se ponovno mijenja. Već noćas gorska hrvatska će zabijeliti i temperature će se spustiti ispod nule, a u utorak isti scenarij očekuje i cijelu kontinentalnu Hrvatsku, no s malo manje padalina.

U srijedu se u Gorskom kotaru očekuju temperature i do -10 stupnjeva.

Vjetar će biti slab i umjeren sjeveroistočni, ponegdje na udare i jak. Na Jadranu će puhati umjereno i jako, na jugu i olujno jugo, a na sjevernom dijelu Jadrana okrenut će na umjerenu i jaku, mjestimice i olujnu buru koja će se navečer proširiti na dio srednjeg Jadrana. Najviša dnevna temperatura bit će između 6 i 11, na Jadranu od 11 do 16 °C.

Sutra još hladnije

U utorak se očekuje još hladnije vrijeme. Bit će umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti će mjestimice biti susnježice i snijega uz stvaranje snježnog pokrivača, osobito u gorskim predjelima.

Na Jadranu će ponegdje biti kiše. Vjetar će biti povremeno umjeren, na udare jak sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i vrlo jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će većinom od -2 do 2, na Jadranu od 4 do 8 °C. Najviša dnevna temperatura bit će od -1 do 4, na Jadranu između 8 i 13 °C.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama