Grad zagreb i Vlada RH će surađivati…

Objavljeno 19.11.2021 - GospodarstvoIzdvojeno

Grad zagreb i Vlada RH će surađivati…

Premijer Andrej Plenković sastao se u petak u Banskim dvorima sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem. Razgovarali su o financijama grada, provedbi projekata EU-a i obnovi Zagreba nakon potresa, a Vlada je poduprla razvojne gradske projekte.

O sastanku je na Twitteru izvijestio premijer Andrej Plenković navevši da se razgovaralo o nizu tema važnih za Zagreb te uz poruku da “Vlada RH podupire funkcioniranje Zagreba i razvojne projekte”.

– Razgovaramo o financijama grada i proračunskim prioritetima, provedbi EU projekata, obnovi nakon potresa te korištenju sredstava iz Fonda solidarnosti i Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO), stoji u objavi nakon sastanka.

Uz premijera sastanku su nazočili potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek te predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka-Petešić, dok su uz Tomislava Tomaševića na sastanku bili njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama