Grupa Jadranka dodijelila vrijedne nagrade svojim dugogodišnjim zaposlenicima

Objavljeno 21.10.2016 - TurizamVijesti

Grupa Jadranka dodijelila vrijedne nagrade svojim dugogodišnjim zaposlenicima

Grupa Jadranka, kao najveći poslodavac na otocima Lošinju i Cresu, i ove je godine dodijelila zaposlenicima nagrade u znak zahvalnosti za dugogodišnju odanost i predan rad. Nagrade je primilo ukupno 67 zaposlenika Grupe, od čega dvoje zaposlenika obilježava čak 40 godina radnog staža. Tradicionalna dodjela nagrada održana je u hotelu Bellevue, a zaposlenicima ih je osobno uručio predsjednik Uprave Grupe Jadranka, g. Sanjin Šolić.
„Posebno mi je zadovoljstvo što Grupa Jadranka među svojim zaposlenicima ima i one koji već dugi niz godina odano i vrijedno promiču sve vrijednosti Grupe, te svojim predanim radom na najvišoj razini doprinose uspješnosti poslovanja. Osobno mi je zadovoljstvo što vam mogu zahvaliti na svemu što ste do sada dali Jadranci i poželjeti vam uspješan nastavak rada.“, istaknuo je Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Grupe Jadranka.
Od ukupno 67 zaposlenika kojima su dodijeljene nagrade za dugogodišnji staž u Jadranci, posebno treba istaknuti Danijelu Damijanjević i Branka Uravića, koji ove godine obilježavaju 40 godina predanog rada u najvećoj lošinjskoj kompaniji. Upravo takvi zaposlenici jedan su od razloga zašto ova kompanija uspješno posluje u ugostiteljsko-turističkoj i trgovačkoj djelatnosti na otoku Lošinju više od 65 godina, a obostrano zadovoljstvo potvrdila je i nagrada „Najbolji poslodavac 2015.“ koju je Jadranka zaslužila zahvaljujući upravo ocjenama zaposlenika.
Ujedno su i rezultati Grupe Jadranka sve bolji iz godine u godinu, pa je i milijunto noćenje ove godine ostvareno dan ranije nego što je zabilježeno u prošloj godini. Tome je pridonijela i činjenica da lošinjska Grupa Jadranka kontinuirano ulaže u unaprjeđenje cjelokupne premium ponude u hotelima s 4* i 5* u uvali Čikat, što doprinosi promociji cijele destinacije.
Podsjetimo, ulaganja Grupe Jadranka u posljednjih pet godina rezultirala su većom prepoznatljivošću lošinjske turističke, spa i gastro ponude te ponude u hotelima i kampovima. Doprinos nastavku takvoga trenda bit će i realizacija daljnjih planiranih investicija koje obuhvaćaju i projekte proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnju Eco Golf Resorta Matalda, što predstavlja dodanu vrijednost i sadržaj te osigurava željeni produžetak turističke sezone.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama