HDZ priopćio da neće s SDPom!?

Objavljeno 25.05.2020 - Vijesti

HDZ priopćio da neće s SDPom!?

Hrvatska demokratska zajednica će na predstojeće parlamentarne izbore izaći s programom za budućnost Hrvatske, poručio je danas Ileg Butković iz Rijeke.
Nakon unutarstranačkih izbora HDZ je konsolidiran i želimo prije svega savezništvo s hrvatskim biračima, koji će znati prepoznati ozbiljno i odgovorno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske, Kaže >Butković.
U koaliciju s SDP-om nećemo sigurno ići. Suprotno od pojedinih medijskih spekulacija i navoda političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.
Škoro se na predsjedničkim izborima pokazao kao sjajan partner SDP- a. Nećemo dopustiti da se isti scenarij ponovi dvaput, razbijanje glasova na desnici pomaže Davoru Bernardiću .
HDZ je nakon izbora spreman razgovarati s onima koji će Hrvatsku vući naprijed, misleći tu valjda i na Pupovca, HNS i ostale sadašnje koalicijske partnere.

HDZ još nije predstavio gospodarski plan za slijedeće četiri godine, a Rijeka kao najveće hrvatska luka i dalje izgleda jako loše i neorganizirano, pa je tako priobalje potpuno zapušteno,, Molo longo neuređeno, INA na mlaci strši poput nekakve eko bombe usred grada 100 metara od gradskih nebodera. Luka Baroš još nema svoju namjenu, a vlakovi i dalje voze svoji teret kroz samo središte grada.

HDZ za razvoj Rijeke može puno napraviti, no….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama