HDZu najbolji neprijatelj HDZ

Objavljeno 14.03.2020 - IzdvojenoVijesti

HDZu najbolji neprijatelj HDZ

Andrej Plenković i Miro Kovač danas su se na RTL televiziji javno suočili oči u oči te su odgovarali na pitanja novinarke koja nije mogla uvesti kontrolu nad emisiju.

Prije svega nije poštivala zadato ograničenje za iznošenje svoga stava Plenkovića i Kovača pa su obojca probijali termine kad im se htjelo.

Plenković je bio loš, no loš je bio i Kovač!

Vrijeđanja na niskoj razini, nedostatak argmenata i velika razlika u političkoj ideologiji dominirali su u ovom sučeljavanju dvoje ljudi navodno iz iste stranke.

U sučeljavanju smo mogli vidjeti dva HDZa, onaj lijevi HDZ i onaj desni HDZ. Jedan je bliži Milanoviću, HNSu i Pupovcu, a drgi HDZ je bliži Škori i MOSTu!

Plenković nikako ne priznaje da je HDZ pod njegovim vodstvom ostvario dva izborna poraza te da Hrvatsku ne može maknuti s gospodarskog dna gdje se sada nalazi statistički. Kovač ne želi priznati da je bio blizak sa Sanaderom i Karamarkom i sa vladama koje su srušili vlastitu vladu!

Kovač tvrdi da je Plenković Istanbulsku konvenciju ratificirao i to na svoju ruku bez da je ikoga u HDZu pitao da li to može napraviti ili ne. Kovač kaže da je Plenković vodio stranu na način “stranka to sam ja” što je neprihvatljivo. Plenković je svojem protukandidatu kazao da govori nebuloze!

Kovač je potvrdio da se Plenković prema kadrovima u HDZu ponaša kao prema ovcama te da mu je to u razgovoru i potvrdio.

Plenković je potvrdio da je on stajao iza Kolinde Grabar Kitarović te da ju je potpuno podržavao za predsjednicu stranke i optužio je Kovača da je on bio za Škoru!

Plenković je indirektno priznao da je podržao lošeg kadnidata, ali ne priznaje da je upravo on kriv za taj izbor što je pomalo paradoksalno kada se zna da je Kolinda zadnjih dvoje godine mandata potpuno izgubila kompas pa je Škoro bio daleko bolji izbor za desni centar među koji spada i bar pola HDZa!

Današnje sučeljavanje je pokazalo da se HDZdoista djeli na dvije stranke, lijevi i desni HDZ i biti će zanimljivo sutra vidjeti kako će glasovati članstvo HDZa u nedjelju!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama