HIT- jednodnevni izleti na Kvarneru

Objavljeno 06.06.2021 - Turizam

HIT- jednodnevni izleti na Kvarneru

Kvarner je poznat kao najljepši dio Hrvatske tako da ne čudi da na Kvarneru postoje mnoge firme koje pružaju zanimljive sadržaje.

Ove godine HIT su jednodnevni izleti jedrilicama ili motornim brodovima.  Ukoliko  prolazite kroz Rijeku, živite ili ljetujete u blizini svakako treba imati na umu da se u Rijeci nalazi firma Kigo Yachting koja organizira na svojim jedrilicama nezaboravne jednodnevne izlete. Jedrilice koje se nalaze u ponudi možete pogledati OVDJE.

Kigo Yachting u svojoj ponudi ima 4 jedrilice koje je moguće iznajmiti na dnevnoj bazi ili tjednoj. Ove godine jako je velika potražnja za team buildinzima, proslavama rođendana, momačkim i djevojačkim proslavama ili samo jednodnevnom izletu gdje se se gosti upoznaju sa kulturom, gastronomijom i ljepotama Kvarnerskog zaljeva .

Ukoliko želite iznajmiti motorni brod u marini u Ičići se nalazi također  firma koja vrši usluge iznajmljivanja glisera za dnevni najam a radi se o firmi Adria Luxury Boats. ALB je firma koja ima brze glisere sa kojima je lako doći do obližnjih otoka Krka i Cresa te u svojoj ponudi imaju 4 plovila i seabob ronilice za najam.

Ponudu plovila možete pogledati OVDJE.

Najam seaboba pogledajte OVDJE.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail:

Info@croatia-skipper.net ili broj telefona 00385 (0)98 186 5772

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama