fbpx

HITOVI IZ 2000-IH I DVIJE TISUĆE LIZALICA OBILJEŽILI LOLLIPOP CARNIVAL SPEKTAKL U RIJECI

Objavljeno 10.02.2024 - Zabava

HITOVI IZ 2000-IH I DVIJE TISUĆE LIZALICA OBILJEŽILI LOLLIPOP CARNIVAL SPEKTAKL U RIJECI

Najveći hitovi 2000-ih i mnoštvo lizalica obilježili su Lollipop Carnival glazbeni spektakl u riječkom Export Drvu. Spoj vrhunske RnB, Hip Hop, EDM i Pop glazbe, scenografije i višesatnog plesa u Rijeku su donijeli pravu čaroliju djetinjstva i dašak proteklih desetljeća kojih se na velikom plesnom podiju zajedno prisjetilo više od 1500 oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske.

Uz hitove poput Poker Face, We Found Love, Let Me Love You, Candy Shop i druge, posebnu čar i nezaboravno iskustvo upotpunile su zabavne animacije, nagradne igre, promocije, te brojne maštovite rasplesane maske. Posebnu pažnju posjetitelja zaokupili su simbolični te zaista unikatni pokloni – dvije tisuće lizalica čije je šarenilo postalo prepoznatljivi simbol Lollipop priče.

Lollipop je u samo tri godine održavanja osvojio srca desetaka tisuća posjetitelja diljem Hrvatske. Prerastao je u mega-spektakl, koji je u osam hrvatskih gradova održao ukupno 30 događaja i dosegnuo zavidnu brojku od više od 50 tisuća posjetitelja te titulu najbrže rastućeg hrvatskog brenda u industriji glazbenih događaja. Ovaj uspješno izgrađen community koji neprestano raste tako je postao prepoznatljiv po glazbenim događajima na inovativnim i drugačijim lokacijama poput Medvedgrada, Muzeja za umjetnost i obrt, Laube te sada i riječkog Export Drva.

Lolllipop glazbena priča nakon Rijeke nastavlja se diljem Hrvatske. Prvi sljedeći događaj posjetitelje očekuje u subotu, 17. veljače u Boćarskom domu u Zagrebu, koji se ovom prilikom pretvara u novu nestrpljivo iščekivanu Lollipop pozornicu kojoj se uvijek iznova veselimo.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama