Hrvatska počinje strahovati od jezika Zorana Milanovića

Objavljeno 16.04.2013 - Izdvojeno

Hrvatska počinje strahovati od jezika Zorana Milanovića

Apsolutno netaktičan, površan, nekulturan i neodgojen…sve je to postao Zoran Milanović u svojim neodmjerenim izjavama koje u ovome trenutku daje u medijima kao znak slabosti i ljubomore što je Ruža Tomašić polučila odlične rezultate za EU parlament.

‘Svi premijeri u Europi su neuspješni’

Milanović je rekao da su svi premijeri u Europi neuspješni, ali da ova Vlada radi sistemske promjene kojima se nitko nije htio baviti 20 godina.

Ovakva izjava je netaktična i može Hrvatskoj nanjeti velike štete u bilateralnim odnosima naše države i onih u EU.

Milanović ne namjerava mijenjati loš dio ekonomskog tima jer smatra da je tim u Vladi odličan i za klasu bolji od prethodnika. Ova izjava ravna je vrlo jakom političkom autizmu.

– Radimo, donosimo odluke, nismo demagozi, katkad smo oštri i tako ćemo nastaviti – rekao je premijer koji je dodao da neće mijenjati svoj stil ( koji je katastrofalan, bahat i bezobrazan).

Na kraju je još jednom ponovio da je Ruža Tomašić gora od elementarne nepogode i da su građani u mnogim zemljama birali svašta.

Pojasnio je da su za njega oni koji su spremni nazvati sve osim nehrvata gostima društvena nepogoda i da to smatra društvenim zlom.

Dakle, Milanović ponovno bezrezervno laže i doista želi lažima zavarati sve građane Hrvatske da povjeruju kako su baš oni krivi što je Ruža Tomašić EU parlamentarka i što će na tečnom engleskom jeziku objasniti svima da je baš najveća EU elementarna nepogoda neodgojeni Zoran Milanović.

Milanović jednostavno ne zna gubiti jer je mali. Umjesto da čestita pobjednicima EU izbora, on trkelja gluposti i tone u vlastitom blatu kroz vrijeđanje žene koja se jedina smogla snage boriti protiv organiziranih kriminalaca na Korčuli. Zanimljivo je da se pojedine žene u SDPu uopće ne slažu s Milanovićem u odnosu prema Ruži Tomašić, no one moraju šutiti, jer će se naći u situaciji kao i Jadranka Kosor.

Zoran Milanović od mladog političara od kojeg se puno očekivalo, postaje najveće netoleranatno hrvatsko razočaranje i doista prava elementarna nepogoda. Molimo se dragome Bogu da samo šuti što više…..bar do kraja mandata…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama