I HNK Rijeka smanjila plaće!

Objavljeno 10.04.2020 - Sport

I HNK Rijeka smanjila plaće!

Uprava Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka ovim putem želi se iskreno zahvaliti igračima i stručnom stožeru prve ekipe, igračima HNK Rijeka na posudbama u drugim klubovima, svim zaposlenicima Škole nogometa, radne zajednice, Stadiona Kantrida i vanjskim suradnicima koji su prihvatili smanjenje ugovornih iznosa, odnosno mjeru štednje koju je klub predložio u jeku epidemije koronavirusa.
Uprava HNK Rijeka donijela je niz odluka u smjeru prilagodbe aktualnoj situaciji, a sve donijete odluke vođene su mišlju o očuvanju kvalitete rada i svih radnih mjesta u klubu u mjesecima u kojima su nogomet i cijeli sport doživjeli prekid svih aktivnosti.
Prva ekipa i stručni stožer HNK Rijeka odrekli su se 1/3 primanja na period od idućih 16 mjeseci. Ujedno, igrači i stručni stožer u ovom su trenutku pristali na model isplate preostale 2/3 primanja na način koji odgovara klubu u novonastaloj situaciji.
Valja istaknuti da je cijeli proces dogovora prošao s puno razumijevanja s obje strane u kojem su igrači i stručni stožer pokazali privrženost klubu, te socijalnu osjetljivost u teškim trenucima i tako uvelike pridonijeli očuvanju svih radnih mjesta u klubu.
Veliko hvala i svim našim partnerima i sponzorima na dosadašnjoj, a vjerujemo, i uspješnoj budućoj suradnji nakon završetka pandemije.
Hvala svim našim navijačima, članovima kluba i vjernim pretplatnicima na porukama podrške proteklih tjedana. Veselimo se i jedva čekamo nova druženja s Vama na tribinama, zajedničkom navijanju i da se ponovo zajedno veselimo novim pobjedama i trofejima HNK Rijeka.
Zajedno smo Rijeka i ostanite doma.
HNK

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama