Ivan Pernar može uništiti vlastitu karijeru

Objavljeno 21.01.2017 - Izdvojeno

Ivan Pernar može uništiti vlastitu karijeru

I bez obzira što nas danima Ivan Pernar nasmijava sa svojim nastupima u hrvatskom Saboru, ako se budu nastupi pretvorili u istupe, onda će se polako građani početi okretati protiv samoga Pernara i Živoga Zida.

Dakle, preporuka psihologa za masovne medije je da Pernar nastavi dalje sa svojim zanimljivim nastupima s kojima budi zanimanje za rad Sabora, ali da sam nauči gdje je kočnica i gdje je granica.

Jedenje jabuke u Saboru, neugledno oblačenje, neumjesno dobacivanje, pokvareno podsmijavanje i smijuljenje svakako nije nešto što Pernaru ili bilo kome drugome dugoročno može donesti veću naklonost građana Hrvatske.

Jučerašnje izbacivanje iz sabornice je svakako bilo ispravno, jer je u jednom trenutku Pernar ipak dokazao da ne poštuje svoje radno mjesto, svoje birače i državu Hrvatsku.

Predsjedavajućem nije ostalo ništa drugo nego da provkatora izbaci iz sabornice kako bi se nesmetano mogao nastaviti rad u sabornici.

Može li Pernar izbalansirati ponašanje i ostati unutar sabornice ostaje da se vidi, jer ako ga predsjedavajući izbaci iz sabornice nije toliko loše, no ako ga birači budu izbacili iz Sabora, kazna bi svakako bila puno drastičnija, ali i opomena da se ne može raditi u Saboru baš ono što se želi.

Autor: Leo Pavela

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u