fbpx

Ivanišević više nije Đokovićev trener!

Objavljeno 27.03.2024 - Sport

Ivanišević više nije Đokovićev trener!

Bivši osvajač Wimbledona hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nije trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, objavio je srpski tenisač na svom Instagram profilu.

Suradnja imeđu Ivaniševića i Đokovića trajala je gotov šest godina i u tom je razdoblju Đoković postao najbolji tenisač u povijesti.

Srpski mediji objavili su vijest uz napomenu da je šokantna, neočekivana.

– Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije posluživanja u naš duo. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame, napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

– Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala… mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo hvala na svemu prijatelju. Volim te, zaključio je Novak.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama