Ivošević: Napao me zlostavljač, poznat pravosuđu

Objavljeno 05.09.2022 - IzdvojenoVijesti

Ivošević: Napao me zlostavljač, poznat pravosuđu

Bojan Ivošević zadobio je lakše ozljede u sukobu sa susjedom. Tvrdi da se radi o obiteljskom nasilniku koji ga je napao nakon što je Ivošević intervenirao kako bi zaustavio zlostavljanje žene. Nezadovoljan izvještavanjem o ovom slučaju o svemu se oglasio na svom Facebook profilu.

– Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda. Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana, napisao je Ivošević.

Poručio je kako je “trenutno stanje u državi tavo da se nasilje nad ženama tretira dok ne bude prekasno” te pozvao građane da uvijek reagiraju na nasilje.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da su 3. rujna zaprimili dojavu da je u Splitu fizički napadnut 32-godišnjak kojeg su izlaskom na mjesto događaja zatekli dok se napadač udaljio. Napadnuti muškarac je pristupio u nadležnu policijsku postaju te podnio kaznenu prijavu za prijetnju.

Ivošević je nakon napada potražio pomoć u KBC-u Split gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama