Izbacivanje Obersnela iz SDPa!?

Objavljeno 07.05.2014 - Vijesti

Izbacivanje Obersnela iz SDPa!?

Milanović jasan, tko nije s nama, protiv nas je.

Izvori bliski KIGO.hr govore da je među vodećim SDPovcima  Hrvatske uzavrijelo do te mjere da se čak sprema isključenje Vojka Obersnela iz stranke zbog izjava koje daje u medijima i zbog pokušaja puča u samome SDPu i to u trenutku kada ta stranka obnaša vlast u državi.

Vojko Obersnel pretjeruje i kao član SDPa koristi nedopuštene metode progurivanaj informacija prema medijima kojima se destabilizira SDP i Zoran Milanović.
Vojko Obersnel ne razumije da je Linić smijenjen zbog propusta koje je radio i u Rijeci i za koje nikada nije odgovarao. Nacionalna razina  je nešto sasvim drugo i tu postoje nezavisni mediji koji su dosta jaki i nemaju milosti prema onima koji se ponašaju poput Slavka Linića, Vojka Obersnela i ostalih SDPovaca koji su u Rijeci glavni.
Zoran Milanović je postupio dobro, i smjena Linića u riječkom SDPu bi trebala biti dočekana kao dobra vijest. No, zahvaljujući stalnom rovarenju Obersnela protiv Milanovića, dobar dio SDPa Rijeke se okreće protiv Milanovića i to je onaj dio posla zbog kojega Milanović s punim pravom želi Obersnela kazniti i poput Aleksandre Kolarić izbaciti iz SDPa.

Ima li uopće Zoran Milanović ikakvo drugo rješenje?

Pravi šef velike stranke koji gleda dugoročno za svoju stranku mora imati jasnu viziju onoga što želi i mora imati puno povjerenje svojih članova. U SDPu sada toga nema neki SDPovci poput Obersnela i Linića, nisu niti svojim djelima niti svojim ponašanjem uzoriti socijaldemokrati.
Zvuči nevjerojatno, no obojca od navedenih SDPovaca nikada nisu bili glasni protiv Marine Lovrić Merzel ili protiv Damira Vrhovnika. što im to toliko smeta kod Zorana Milanovića? Možda prava socijaldemokracija…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u