Izbori se ne smiju održati u jeku turističke sezone! LISTOPAD, DA!

Objavljeno 17.05.2020 - Vijesti

Izbori se ne smiju održati u jeku turističke sezone! LISTOPAD, DA!

Održavanje izbora u jeku turističke sezone su ravni veleizdaji i nanošenju štete nacionalnom interesu Hrvatske.

HDZ i SDP nisu bili u stanju organizirati vrlo jednostavno rješenje glasovanja i putem interneta u zadnjih 30 godina što je Hrvatskoj nanijelo veliku štetu jer na tisuće građana Hrvatske nije moglo glasovati jer na sam dan izbora nisu mogli do biračkog mjesta. U svim izborima do sada najlošije su prolazili, skipperi, pomorci, građani koji periodično rade u inozemstvu, bolesnici u bolnicama i kućama, vozači kamiona, autobusa, vlakova, mnogi mladi kojima se uopće ne izlazi na bilo kakva birališta i najradije bi svoje glasovanje riješili sa svoga računala ili pametnog telefona!

U situaciji gdje će mnogi ljudi kontinentalne Hrvatske biti na moru na različitim poslovima i gdje će 20 posto Hrvata biti stano u nekim promjenama prebivališta zbog obima posla s turistima i putnicima, potpuno je nesmotreno organizirati izbore i očekivati da Hrvati budi prisebni i poslušni te da s razumijevanjem odrade slušanje predstavljanja programa i onda nakon toga glasovanje!

Nacionalni izbori treba biti 11. listopada i to je dovoljno vremena da se svi odmorimo od sezone, na miru saslušamo predstavljanje programa svih stranaka i da na miru odemo na birališta ( kad već nema znanja za organizaciju internet glasovanja) i zaokružimo za onoga tko nam se čini najbolji!

Čemu ovakva žurba da se to obavi usred sezone, nikome nije jasno…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama