Izborno povjerenstvo potvrdilo, Leo Pavela kandidat za župana PGŽ-a!

Objavljeno 30.04.2021 - IzdvojenoVijesti

Izborno povjerenstvo potvrdilo, Leo Pavela kandidat za župana PGŽ-a!

Nakon što je izborno povjerenstvo potvrdilo da je Leo Pavela s prikupljenih 3420 potpisa službeni kandidat MOST-a za župana PGŽ-a, oglasio se i on sam na svojem Facebooku sa slijedećim tekstom:

Frendići, evo po prvi put sam službeni kandidat za neku političku funkciju! Kad vidim koliko su vaših novaca moji politički konkurenti potrošili na velike plakate po cijeloj županiji te internet i medijsko oglašavanje, jednostavno sam u šoku! Vidim, ima se novaca 🙂 Mi ćemo se držati skromnijeg pristupa, te ćemo glavninu mog oglašavanja imati na mojem FB profilu i kroz medijske kuće koje budu htjele prenijeti naše objave ili intervjue sa mnom.
Uživajte u vikendu i od ponedjeljka krećemo s kampanjom 🙂

Leo Pavela rođen je 1970. godine u Rijeci. Odrastao je u Malom Lošinju gdje je završio osnovnu i srednju školu, a nakon toga je zvanje ekonomista i PR menagera stekao u Zagrebu u sklopu Business Excellence Academy Zagreb.

Radio je na organizaciji slobodnog vremena gosta u hotelsko turističkom poduzeću Jadranka d.o.o. 6 godina.

Na HRT-u u Zagrebu je radio kao voditelj u zabavnom programu i novinar u informativnom programu. Tri godine bio je glavni urednik na RI TV-u, a zadnjih deset godina je urednik hrvatskog dnevnog portala KIGO.hr.

Leo Pavela već 25 godina vozi jahte, katamarane i jedrilice kao profesionalni skipper, a od 2016. godine zapovjednik je jahte BUBAMARE s kojom je preplovio gotovo cijeli Mediteran, a danas s njom plovi uglavnom po Kvarneru.

Leo Pavela je organizirao i prvi charter u Rijeci koji aktivno radi već pet godina te je danas predsjednik udruženja charteraša pri HGK za područje Kvarnera.

Glavni ciljevi Lea Pavele jesu uređenje priobalja po Kvarneru s naglaskom na Rijeku, poticanje otvaranja novih marina, bolje pozicioniranje Kvarnera i Gorskog kotara, poticanje izgradnje hotela i pratećih sadržaja u Gorskom kotaru (obnova skijališta, izgradnja bob staza, skakaonica, muzeja alpskog sporta, dovršenje dvorane za klizanje…)

Ukoliko Leo Pavela postane župan PGŽ-a po prvi put će se aktivnije ponuditi umirovljenicima programi za njih od zajedničkih putovanja po županiji, organizaciji zabavnih događanja, edukacija pa sve do poticanja izgradnji novih domova za umirovljenike koji bi više izgledali kao ugodni hoteli.

Službena stranica za promociju Lea Pavele je njegov Facebook profil jer Pavela drži da se na njemu jasno i bez uljepšavanja vidi njegov život u zadnjih deset godina te gdje je bio i što je radio!

“Izbori su poput pjesme Eurovizije (festival demokracije) . Svaki izvođač neka otpjeva svoju pjesmu, a građani poput žirija neka odluče tko im se najviše sviđa. Sve pošteno, jasno i transparentno…kako bi i trebalo biti!” – kaže u svojoj izjavi Leo Pavela.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama